TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

VOIHAN KELA JA MUUT PAPERISODAT

Onpa mennyt talteen tämäkin aamupäivä. Aivan järkyttävä rumba saada paperiasiat jollekin tolalle. Sata lappua täytettävänä. Pitää myös kotisairaanhoidosta hakea lappuja cvk-peiteoperaaatioihin ja keittosuolaa suun purskutteluun. Vakuutusyhtiöille pitää myös postitella reseptejä ja kuitteja. Olen myös hankkinut kaksi kansiota, hoidetut ja hoitamattomat Reetan hoitoon liittyvät asiat. Onneksi hoidetut mappi saa tänään täytettä... Mikäli näitä asioita ei hoida ja jaksa hoitaa, niin kukaan ei niitä kyllä puolesta tee. Hirveän työläs savotta. Argh!
Neiti nautiskelee olostaan. Makaa lattialla lauma elikoita kainalossa ja päällä. Hyviä terapeutteja näyttävät olevan kaikki karvaturrit.
Reetta tarvisi uudet talvikengät. Onneksi olemme kotikaupungissa, niin kengät toivottavasti saa autoon sovitettavaksi. Sillä etes pienempiin kauppoihin ei ole astumista.
Ehkä pitää myös stailata itseä hiukka. Ihmisethän pian säikähtää, kun näkevät. Ties vaikka veisivät pehmeään huoneeseen... Yksi asia vielä. Mulla ei ollut enää kotona hammasharjaa!? Siis onko minut ja sähköhammasharjani ulkoistettu kokonaan, vai onko se punainen hammasharja jonku uuden kodinhengettären? Hassua, mutta ei vaan löydy. Niinpä Reetu ja minä tarvimme myös uudet sellaiset. Eiku töpinäksi.

1 kommentti: