TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

SUVI VOITTI KUOROSODAN!!! HIENOA!

Olipas hieno Kuorosodan finaali. Suvin kuoro voitti ja upea voittopotti tärkeään kohteeseen. Puistatti, olla osittainkin osallisena moisessa. Voin vain kuvitella mitkä tunnelmat paikan päällä. Huomenna olisi Oulun keikka edessä, toivottavasti. Pyysimme Vernaa mukaan sairaalaseikkailuun. Tästä aiheutui valtava kateuspuuska muissa, heille ei koskaan tapahdu mitään ja he eivät koskaan pääse mihinkään. Olivat kuulevinaan, etta Suvin kuorokin on huomenna osastolla ja sekös vasta huudattikin. Kaikesta siis voi olla kade. Reetta yritti sanoa, että hän kyllä olisi mieluummin kotona kuin sairaalassa...





Että pitikin märistä! Tulimme osastolle juuri sopivasti ennen kuoron saaapumista. Tilaisuus oli todella käsinkosketeltavan liikuttava, aito ja välitön. Siellä virtasi ilon, myötätunnon ja helpotuksen kyyneliä. Varmasti kukaan ei jäänyt kylmäksi. Upea suoritus ja erittäin vahva teko nuorelta naiselta, Suvilta. Kiitos vilpittömästi kaikkien puolesta! Toivottavasti emme itse koskaan joudu kantasolujen siirtoon, mutta laite on todella tärkeä.
Huomasi kuorolaisistakin, että heille aukesi uudella tavalla kohde ja asian tärkeys. Osa tuli kyselemään kuulumisia ja olivat vilpittömän kiinnostuneita lapsista. Tottakai lasten rankat sairaudet pysäyttää ja pistää miettimään.

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa teille Ouluun! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja olette jouluna kotona! Halaukset kaikilta vasikoiltakin .)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä meni rahat oikeaan kohteeseen! Hyvää Oulureissua ja nähdään parin päivän päästä!!

    VastaaPoista