TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

PÄIVÄ MENNYT KUIN SIIVILLÄ

Niin jäi korvapuustit tälle päivää leipomatta, onneksi neiti ei itse enää muistanut. Puuhaa on ollut taukoamatta. Huusholli on kuin pommin jäljiltä, kun yritämme päivittää laukkujamme. Kaikkia laukkuja ei uskalla kuitenkaan kerralla purkaa, valmiustila säilytettävä. Olo on uupunut mutta rentoutunutkin. Karvatassut seuraavat tunnollisesti jokaista liikkua. Yksinäisistä hetkistä voi vain haaveilla. Pääsin leikkauttamaan hiuksenikin tänään. Olin varannut Oulussa ajan pari viikkoa sitten. Tietenkin se sattui juuri tälle päivälle, kun olemme pois. Eli sain perua senkin. Haaveilen taas hieronnasta, viimeksi se meni mönkään verenmyrkytyksen vuoksi. Enpä tiiä uskallanko etes ajatella. Mutta mennään hetki kerrallaan. Fanny vähä simputti meitä, kun emme olleet varannut opelta aikaa arviointikeskusteluun tälle viikolle. Onhan se vastuutonta, mutta sallittakoon pienet lipsaukset. Toisaalta väärinhän se on muita kohtaan, kun Reetan sairaus sekoittaa koko poppoon pakkaa. Tessan mielestä on myös epäreilua, kun Reetta sai mangososetta iltalääkkeen kanssa. Joka asialla on niin monta puolta. Pitää pyrkiä ottamaan muitakin yksitellen huomioon. Järjestin laatuaikaa Tessan kanssa käymällä kampaajalla, verotoimistossa, postissa ja kaupassa. Vautsi, mitä elämyksiä!
Nyt lähdemme elämysmatkoille unten maille. Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet...

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että olette kotona!
    Nauttikaa olostanne kaiken hyvän ja perheen keskellä! Rapsuttakaa ihania karvaturreja ja halailkaa toisianne! Siitä saa voimaa lisää! Mieli tekisi karauttaa katsomaan teitä kotiin, harmittavasti vain työ haittaa taas vapaa-aikaa pahemman kerran. Seuraava vapaa häämötää vasta ensi viikon torstaina eli toivottavast näemme ensi viikolla! Ja ainakin nyt mahdollisina ykkösvieraina joita sisään laskette voisi olla Helvi ja Hannu ja muut lähisukulaiset, eiks niin? Olette ajatuksissa!

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Voi miten ihana että ootte kotona!
    Valtavasti ootte ajatuksissa ollu, Reetta erityisesti. Täältä kun teidän kuulumisia oon lukenu, niin monet kerrat oon ajatellu miten ihana tyttö ja sitkeä sissi Reetta-neiti onkaan!! Valtavasti terkkuja ja halauksia Reetalle, nauttikaa kotona olosta ja toisistanne.

    VastaaPoista