TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 13. joulukuuta 2010

KOTIUTUS JATKUU, HUH

Aamulliset verikokeet olivat hyvät. Tankkauksia ei tarvita ja saamme jatkaa kotona olemista. Syvä huokaus ja helpotus. Koko aamun toimet piti tehä sitä silmällä pitäen, että jos joudumme lähtemään. Eli saimme nyt kotiaikalisän. Olen hoitanut kirjanpitoa ja juoksevia asioita, niin että takki on nyt tyhjä. Mutta nyt on sitten lupa löysätä ja ottaa rennommin. Verikokeet olivat niin hyvät, että voimme nostaa syöpälääkkeen annostusta tästä illasta lähtien. Seuraavat verikokeet toimitamme ensi maanantaina. Niiden mukaan sitten katsotaan, voiko ensi viikon rankat hoidot aloittaa. Eli näillä näkymin nesteytys alkaa iltasella ensi maanantaina, tiistaista keskiviikkoon solusalpaajat, keskiviikosta torstaihin ainakin osastolla seurannassa ja nesteytyksessä. Kotiin ehkä kenties torstain tai perjantain tietämillä.



Ajattelin nautiskella lehtien parissa. Niitä on ollut pino lukematta. Kas kummaa neidit olivat keksineet silputa ne omiin leikekirjoihinsa. Eipä siis kauan tarvinnut niin resuja lehtiä lueskella. Olivat taas ajatelleet minun parastani. Jokainen on koonnut leikekirjaa eri aiheesta, lemmikeistä, julkkiksista, muodista ja laulajista. Taidanpa siis ottaa vartin tirsat!

4 kommenttia:

  1. YES!
    Päivän loistavin uutinen!!!! Mikä ihana helpotus oli lukea että saatte vielä jäädä kotiin. Sydän sykkyrällä toivotaan että viikko menee suunnitelmien mukaan! Ja nuo vartin tirsatkin kuulostaisi hyvältä mutta taidan jättää ne siun yksinoikeudeksi tänään ja suunata joulupukille aputontuksi... Haleja!

    VastaaPoista
  2. Heippahei Tampereelta! Olen täällä jo muutaman kerran käynyt katselemassa kuulumisianne, mutta en ole mitenkään kommentoinut. Mukavaa oli nyt kuulla hyviä uutisia.

    VastaaPoista
  3. Voi ihana kuulla, mahtava juttu!!

    VastaaPoista