TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 17. joulukuuta 2010

OMPELUKONE LAULAA



Muut ovat siis koulussa, Reetta ompelee. Tulossa useita tyynyliinoja. Sohvalle saimme jo uuden tyynyliinan. Aika näppärä pimu. Viime viikolla tuli laukkuja sarjana. Väinö-kissa istuu ompelukoneen vieressä ja seuraa katseella . Päivän suunnitelmissa on myös viimeinkin niitä korvapuusteja, pipareita, sämpylöitä ja torttuja.  Ehkäpä minunkin pitää siis terästäytyä, pukea päivävaatteet päälle. Torttu- ja piparitaikinoita en kyllä tee itse, vaan kipasen pakastealtaalle hakemaan.
Eilen raahasimme myös papan rantteelta riippakoivun oksia. Ripustimme sellaisia ulkoterassille kynttiläkruunuun ja tietenkin myös sisälle ikkunan yläpuolelle. Nyt niissä roikkuu hillittyjä mattaharmaita joulupalloja. Suunnitelmissa on myös laittaa pipareita ja kanelitankoja. Näin joulutuoksut ovat koko ajan läsnä. Väinökin on näyttänyt pituutensa ja notkeutensa palloja ja oksia kurkotellessa. Yhden pallon sai jo pudotettua koirille. Hauskaa puuhaa koko poppoolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti