TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

torstai 23. joulukuuta 2010

KOTITONTTUILUA

Kotona ollaan! Meille tuli lähtö sitten odotettua aikaisemmin, yllättäin. Puoli kolmelta saimme tulokseksi 0,15. Lähdimme siis niinkuin välittömästi! Piti perään soitella osastolle ja pyytää tyhjentämään jääkaapin, kun sekin jäi tyhjentämättä. Nyt olemme turvallisesti kotona.
Kotimatkalla takkini taas tyhjeni täysin. Oli suorastaan oksettava olo. Kauhea päänsärky ja ällötti. Stressireaktio, ilmeisesti. Oli todella vapauttavaa päästä kotiin. Maanantaina osastolle paluu veti hiljaiseksi ja totuus iski päin näköä. Nämä neljä päivää olivat siis todella rankat henkisesti. Mutta tulivathan lusittua suunnitelmien mukaan. Reetta kesti hoidot jälleen loistavasti. Tänään hoitaja käski hiljentämään vauhtia, kun tippaletkun kanssa veti niin lujaa.






Kotimatkalla Verna nukkui lähes koko matkan, pipo silmillä. Reetta kyseli noin viiden kilometrin välein, joko ollaan perillä? Voi sitä riemun määrää, kun tunnisti kotoisat tiet ja maisemat. Kotona oli joulusiivot purkissa. Tuoksui erittäin raikkaalle. Oli todella helppoa tulla ja huokaista syvään. Istuin ja lueskelin pinon joulukortteja ja -kirjeitä.
Tällä hetkellä meno on jo äänekästä. Välillä havaittavissa suoranaisia riitasointuja... Niin kauanko olimmekaan kotona? Noin 40 minuuttia ja jo tappelevat! Että on kotoisaa. Väinö retkottaa raikkaissa puhtaissa lakanoissa ja Kaino yrittää härppiä sitä leikkimään. Reino tuhisee turvallisesti lähettyvillä. Pasi lähti ostamaan hyasintteja. Tästä on hyvä jatkaa...

3 kommenttia:

  1. Ihanaa että pääsitte kotiin ja Reetan vointi on hyvä! Hyvää ja rauhallista joulua teille sinne koko poppoolle!<3

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää joulua teille koko poppoolle!

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin eli...oikein mukavaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua teille kaikille!!

    VastaaPoista