TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 10. joulukuuta 2010

SUKLAAKIISSELIÄ JA ANANASMEHUA

Kyse ei ole aamupalasta, vaan aamun tuotannosta pyttyyn. Kaikki asiat pitää raportoida ja rekisteröidä. Onneksi neiti on kehittänyt siihen oman kaunopuheisen kielensä. Aamu on aikaisessa, mutta neidillä jo täysi vauhti päällä. Nyt suunnitelmissa on ompelua ompelukoneella, joululahjat tuli jo viimeisteltyä ruseteilla. Petit on petattu ja muu lauma lähtenyt opintielle. Reetta oli nukkunut hyvin ja nähnyt unta kotona olemisesta. Nyt neitä harmittaa kun ompelutaidot eivät riitä läpällisen laukun tekoon. Eilen neidit yhteistuumin ompelivat olkalaukun, jossa on aplikoituna iso kukka. Retro- sellainen.
Itse kävin suihkussa. Luulin meneväni yksin, mutta lauma seurasi. Tai ne olivat jo ennen minua, kun tajusivat suunnitelmani. Onhan se hienoa olla palvottu henkilö karvatassujen taholta. Mutta suihkuunkin saan kaikki seuraksi. Jopa kissa napottaa penkillä vieressä. Onkos tämä sitä laatuaikaa lemmikeille. Ihaniahan ne ovat ja niiden kanssa tulee keskusteltua aamun tärkeät puheenaiheet, ne ovat loistavia kuuntelijoita.



Tämän päivän ohjelmassa on joulukorttien kirjoittamiset ja kenties postitukset. Fannyn arviointikeskustelu. Reetan cvk:n huuhtelu ja tarkistus. Kiitettävästi löytyy myös näitä kotitöitä. Tiskikone onkin jo tyhjennetty ja täytetty. Pyykkikone ja kuivausrumpu samoin. Pitkästä aikaa on kiva leikkiä kotista. Ajattelimme myös stailata huusholliin joulua verhoilla, huovutustaululla, tyynyillä, muutamilla kynttilöillä ja joulukrääsällä. Hokkuspokkus, homma hanskassa ja joulun voi viettää vaikka tänään. Helppoa, eikö totta!

1 kommentti:

  1. Sitä ei monikaan saa kokea sitä Palvottuna olemista kotieläinten(kin) puolelta. Nehän vain kertoo tasan suoraan sen mitä ne ajattelee. Sinua on ollut ikävä! Ihanaa. <3
    Todella ihana lukea, että teillä on energiaa jos jonkinlaiseen touhuun ja kaikki on nyt ihan hyvin. Näistä sinun kirjoituksista saa todella voimaa omaan elämään missä lapset kinastelee ja raastaa hermoja harva se minuutti, mutta hei, tämähän on sitä ELÄMÄÄ!!! Yritän joka kerta muistaa sen ennen kuin naamani muuttuu punaiseksi.
    Nyt glögit hellalle lämpenemään, kynttilät palamaan ja HYVÄÄ JOULUA!!!
    <3

    VastaaPoista