TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 11. joulukuuta 2010

MYSTEERI

Jälleen aamun touhuja sekoittaa mysteeri. Menin kaapille ottamaan osoitevihkoa, käsi haki tyhjää. Minne se on voinut kadota? Toki meillä on joitakin paikkoja järjestelty urakalla, mutta onko samalla myös hukattu moinen tärkeä vihko. Kaikki tietävät, mistä on kyse, mutta kukaan ei tiedä missä se on. Sellainen yhtälö taas tähän aamuun. Olemme tonttuilleet sarjatyönä joulukortit ja joulukirjeet valmiisi. Itse näytän päätontulta; punavalkoruudullisessa flanellipyjamassa ja tonttulakissa. Hirmuinen homma alkaa keräämään osoitteet kokoon. Argh! Mutta jospa samalla tulisi moinen eeppos kirjoitettua uudelleen ja ajantasaistettua. Onhan mulla aikaa, mitäpä tästä ongelmaa tekemään.

2 kommenttia:

  1. E&E&K&N&P-I, Nahkatehtaankatu 5 a 13, 33270 Tre
    :) Terkkuja koko laumalle meidän laumalta!!

    VastaaPoista
  2. Mysteeri selvisi, kassialman äidillä oli yksi pieni reppu, josta Pasi kadonneen vihkosen löysi. Tämä reppu oli taas töissä takahuoneessa. Mysteeri sinänsä, mitä se siellä teki?

    VastaaPoista