TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

torstai 30. joulukuuta 2010

HUOMENNA TANKILLE

Päivä on mennä vilahtanut jo pitkälle. Olemme olleet oikeastaan koko päivän mummulla ja papalla. Ensin rannassa mäenlaskussa, sitten sisäleikeissä ja käsitöitä tehden. Tänään siellä ei onneksi käynyt ketään vieraita, niin uskalsimme olla. Käytimme Reinoa eläinlääkärissä rokotuksilla ja korvienpuhdistuksessa. Tuplat Kainon kanssa jäivät siksi aikaa kylään. Näytti Reettakin nauttivan, kun pääsi muihin ympyröihin päiväksi.
Osastolta tuli soitto, arvot sen verran laskeneet että paras mennä huomenna tankille. Eli tavoitteena on päiväkäynti ja pussillinen punasoluja. Arvot eivät olleet mitenkään hälyttävät, mutta parempi tankkailla nyt niin ensi tiistain hoidot voidaan tehdä suunnitellusti. Odotettavissa, mutta jotenkin ahdistavakin tieto. Punasolut on tilattu yhdeksitoista, tippumisaika kolmisen tuntia. Mutta siihen kun lisätään verikokeet ja aikalisä niin illalla olemme kotona. Eli koko päivän saa varata. Kotipuuhissa sairaus ei hallitse koko elämää, mutta osastolla todellisuus lyö päin kasvoja. Mutta tätähän tämä on ja onneksi olemme säilyneet ilman infektioita. Se tietäisi aina vähintäänkin viikon tai viikkojen hoitojaksoa osastolla ja kenties hoitojen siirtymistä. Eli näiden asioiden valossa olemme selvinneet hyvin. Sieltäpä yllättäin pulpahti tuo optimismikin! Hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti