TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

KESKIVIIKKO 22.12.

Päivä on lipsahtanut jo illaksi. Pian on aika yöunille. Reetta on päässyt taas muiden sekaan aulaan. Siellä ne nyt Vernan kanssa leikkivät. Tiputukset loppuivat odotetusti. Nyt menossa on nesteytys ja arvojen seuranta. Edessä vielä ainakin vuorokausi osastolla. Katsotaan sitten huomenissa iltasella mitä tulokset kertoo. Tänään kun syöpälääkitys loppui arvot olivat paljon korkeammalla kuin edellisellä kerralla. Viimeksi ne olivat n. 60 ja nyt n. 90. Paas katsoa kuinka ei aloitusarvot vaikuttavat.
Tänään muukin sakki pyörähti täällä yllättäin. Pikaleikit ja touhuilut. Muut lähtivät illaksi kotiin, sillä koirat ja kissa siellä jo odottelivatkin.
Eilen illalla Reetta mietti kotiin lähtöä. Koska ja milloin? Soitteli iskälle ja antoi tarkkoja toimintaohjeita. Kuusi pitäisi olla valmiiksi jo sisällä ja kinkku ainakin paistumassa kun tulemme kotiin.
Täällä osostolla on jotenkin ajatonta, mistään jouluhysteriasta ei ole tietoakaan. Onhan täällä joulukoristeita ja muuta, mutta hoidot etenevät kaavioiden mukaan. Sairaus ja hoidot eivät katso kalenteria.
Oma olo on ihan levollinen ja luottavainen. Mikäli joulun aloitus venähtää, niin sitten mennään sen mukaan.
Nyt vuorossa iltapala, pesut ja pusut. Olemmekin jo kypsiä unten maille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti