TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 7. joulukuuta 2010

KOTIINKO?

Mitäs meille? Neiti sai päivän syöpälääkkeet tippana ja piikkinä. Nyt menossa nesteytys. Pian saapuu punasolut, tankkausta varten. Hemo oli laskenut viikonlopun aikana, kuuluu asiaan ja verenvuoto nenästä vaikuttaa myös. Seuraavat tunnit ratkaisevat pääsemmekö kotiin. Kauaksiko? Sitä ei tiedä kukaan. Tekisi vain niin hyvää käydä jo kotonakin mutka. Alkaa taas ikävä olemaan kova, tunnit pitkiä oottaa lupaa. Mutta niinkuin monta kertaa on jo todettu, ettei tunnin kuluttua tiedä mikä on tilanne. Mutta nyt pakkailen maalliset romumme autoon, josko vaikka ajelisimme kotiin eka kerran ihan omalla autolla.

3 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja, että pääsette!
    Toiveikkaana ootetaan päivitystä!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että pääsette kotiin!!

    VastaaPoista
  3. Olisipa ihanaa jos pääsisitte jo kotiin. Tiedän että siellä teitä odotetaan jo kovasti! Toivotaan että nesteytys ja muut hoidot antavat sen tuen ja virran jotta kotiutus mahdollistuu. Täällä yökyöpelinä yritän töitä tehdä, kuitenkin ajatus karkaa usein teidän luoksenne! Voimia ja haleja ja kauniita unia!

    VastaaPoista