TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 4. maaliskuuta 2011

PAKATEN JA ROKATEN

Tuntuupas tämä päivä hyvältä, suorastaan loistavalta.
Reetan veriarvot loikkivat parempaan suuntaan määrätietoisesti. Neidillä alkoi hiihtoloma, sekin pisti pomppimaan. Eristys purettiin ja neiti pääsi käytävään. Jopas oli toinen kieli kellossa kuin eilen illalla. Onneksi samaan syssyyn kun pitää niellä pettymyksiä tapahtuu noita kivojakin asioita. Onneksi.
Kyllähän tuolta aamupäivällä tuli muutama samaa toistava tekstari. Kaikissa luki; paska. Ilmeisesti fiilikset olivat paskavoittoisia, mutta nyt puhaltaa toiset tuulet.
Näinpä meidänkin pakkaaminen sujuu rokaten. Fiilikset ovat loistavat. Lähdemme koirien ja typyjen kanssa jo tänään Kalajoelle. Meitä odottaa siellä mökki. Olemme samalla myös pikalomalla ja kenties käymme auttamassa häävalmisteluissa. Kaikki kuulostaa kyllä olevan leppoisalla tolalla, ei havaittavaa häästressiä. Ensi yöksi sulho tulee meidän kanssamme samaan mökkiin yöksi. Isosiskona ehdotinkin kunnon pikapolttareita pikkuveljelle. Pasi kyllä toppuutteli. Hänen mielestään olemme sen verran toheloita, parempi ottaa vain nätisti että huomenna voi häät pitää suunnitellusti.
Pesin meidän auton juhlakuntoon. Oli hiukka ajaessa rapa roiskunut. Pasi onkin sitä mieltä, etten kuulemma koskaan huolehdi autoista. Nytpä lähetin kuvankin puhtaasta, muttei se tajunnut mikä siinä oli ideana. Koirat nääs poseerasivat samassa kuvassa niin komeina. Eli hukkaan meni sekin raataminen, höh! Olisin täyttänyt pissapojankin, mutten löytänyt vipua mistä aukeaa konepelti. Välillä autossa tankkikin vaihtuu puolelta toiselle. Noloa repiä bensaletkua, kun tankki onkin aivan toisella puolella mitä sen muistaa olevan. Välillä pitää soittaa ja kysyä oktaavit, kun ei aina voi muistaa mitä tankkiin lirruutetaan. Näinpä olenkin kehittänyt ikioman hyssytyshiphopin tankatessa. Ysi viis tankkiin siis! Olin ennen itsenäinen omatoiminen autonomistaja, huolehdin huollot, öljyt ja renkaanvaihdot itse. Osasin täyttää myös pissapojan ja vaihtaa pyyhkijänsulat. Toisin on nyt, tunnen olevani lähes uusavuton autojen kanssa nykyään. Osaan kuitenkin ajaa ja osaan liikennesäännöt.
Nyt saapuivat loput koululaiset, eli nokka kohti humua. Jee! Tätä tarvitaan ja on niin odotettu.
Ranteessa on bling blingiä, silmissä tekoripset ja tekokynnet. Päällä punaista ja hiukka hoikentavaa mustaa... Kalajoki, täältä tullaan!

1 kommentti:

  1. Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Minä rapsuttelen unelmakollia sillä välin...

    VastaaPoista