TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 31. joulukuuta 2010

VUOSI VAIHTUU

Kotona jälleen. Meni koko päivä sillä keikalla, lähdimme aamulla yhdeksältä ja palasimme nyt puoli seitsemältä. Että tämmönen loppuvuoden rutistus vielä viime tunneille. Olen niin poikki. Todella uupunut. Kauhea jyskyttävä päänsärky ja väsy. Ilmeisesti Reetta ja Fannykin olivat uupuneita, sillä uni maistui kotimatkalla.
Enpä vuosi sitten tiennyt missä tämä aatto vietetään. Syöpäosasto ei ole oikea paikka lapsille, ei kenellekään.
Mitä voimme odottaa uudelta vuodelta? Rauhaa, rakkautta ja terveyttä! Reetan hoitosuunnitelma on kaksi ja puoli vuotinen, eli ensi vuosi menee siis syöpähoidoissa. Ja sitten seuraavakin vuosi 2012. Eli siinäpä savottaa lusittavaksi. Eli seuraavat kaksi vuotta eteenpäin on sinetöity syöpä-sinetillä. Ei auta kuin porskuttaa.

1 kommentti:

  1. Rauhaa, rakkautta ja terveyttä...sitähän sitä eniten uudelta vuodelta toivoo. Toivon, että sinun toiveesi toteutuu sataprosenttisesti!!!!

    VastaaPoista