TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 3. joulukuuta 2010

KEVENNYSTÄ

Sain meidän koulun opettajalta sähköpostia Vernan laukaisusta. Tänään ruokailussa lapset olivat puhuneet eläimistä Verna oli kertonut meidän nähneen Oulusta tullessa semmosen, semmosen...valkopyllyporon. Opella oli melkein mennyt ruoka henkeen, kun hän oli ehottanut eläimeksi valkohäntäpeuraa. Todellisuudessa juttu meni näin; kun menimme Oulusta kotiin näimme kaksi hirveä. Kerroin Vernalle hirvien olevan niin isoja eläimiä, että ne ovat autoakin korkeampia. Tähän Verna kohta asiaa pähkäiltyään laukaisi, no sittenhän niiden munat näkyy ikkunasta! Totta, toivottavasti ei tarvi niin läheltä katella. Verna on muutenkin totuudentorvi ja laukoo elämän totuuksia lyhyesti ja ytimekkäästi.

3 kommenttia:

 1. Lisää kevennystä....
  Toivottavasti ei tarvi koskaan niin läheltä katella.......mutta aloinpahan vaan miettiä, että onkohan ne ISOT ja KARVASET......=)

  VastaaPoista
 2. Kultainen kummityttö! Vernalla ne on lohkaisut oleet aina kohillaan!

  Olipas mukava eilen pyörähtää teillä kotona...tosin siinä taisi Pasilla olla tekemistä kun vain 8 naista pyöri ympärillä ja meteli oli sen mukaista... ; )

  Verna oli harvinaisen puheliaalla tuulella ja tekstiä tuli enemmän kuin kummitäti ehti kuunnella. Samoin muut tytöt oli reippaita ja suklaapiiras taisi maistua hyvin sämpylöiden ja pullan leivonnan välillä.

  Muista että onnenkyyneleetkin on sallittuja!

  Haleja Reetalle ja sinulle!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin edellinenkin kirjoittaja!

  VastaaPoista