TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 20. joulukuuta 2010

ÄLÄKÄÄ HUOLEHTIKO LIIKAA

Olen laittanut kyselyn tänne blogiin, mitä tunteita tekstini aiheuttavat. Huoli on nousemassa ylivoimaiseksi kisavoittajaksi. Minua huolestuttaa teidän huolenne. Olisiko vaihoehtojen järjestys vaikuttanut vastauksiin? Ensi kerralla laitan jonkin yltiöpositiivisen kyselyn, jossa on vain positiivisia vaihtoehtoja... Eipähän minun tarvi sitten teistä huolestua. Lookista, eikö totta. En minäkään ole koko aikaa huolissani, vaan olen usein ihan silleen lunkisti.
Mitäpä ootte muuten tykännyt uudesta ilmeestä täällä? Me yhdessä Reetan kanssa sovittelimme erilaisia vaihtoehtoja ja päädyimme tuohon sinisävyiseen vetiseen maisemointiin. Siis siinä ratkaisi värimaailma, kolmiulotteisuus ja fiilis. Äsken kun teidän huoliperspektiivistä asiaa mietin, niin kyse ei siis todellakaan ole mistään itkuista tai kyynelistä, vaikka taustassa on roiskeita. Siis ne on sellaisia roiskeita joita syntyy esimerkiksi sateella, suihkussa, vesileikeissä, uidessa ja sateenkaaressakin on sellaisia.

3 kommenttia:

  1. Heippa Tiina! Sivut ovat upeat, kuvat teistä on ihania ja tän blogin kertomukset pitää jonain päivänä saada kovakantisiin! Ootte ajatuksissa koko sakki ja lähetän teille jokaiselle lämpimän ruttuutuksen!! Ja kysymykseen: Mitä tunteita tekstini sinussa herätti? Vastaan että: Kaikkia noita yhtä- ja eriaikaan ;) näissä kun elää mukana satanen lasissa. Jaksamisia ja terkkuja!!

    VastaaPoista
  2. Tykkään uudesta lookista :) Ja luen tätä että olisin asioista perillä ei auta murehtia ja huolehtia. Ennemmin pidän varpaatki ristisä Reetan puolesta jos siitä vain jotain hyötyä on.

    VastaaPoista