TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 28. joulukuuta 2010

UUSI AAMU

Eilinen ilta venähti typyillä elokuvan, Miss Kovis, parissa. Oli kuulemma todella hyvä. Niinpä tämä aamukin suhteessa venähti pari tuntia pitempään aamutoimien osalta. Mutta ehtiihän tuota valamiisa maailmasa. Kello on noin kymmenen ja olemme aamupalalla. Reetta on jälleen pääkokki. Neiti tanssii villasukissa ja yöpaidassa paistaen höttömunakkaita koko porukalle. Hymy on leveä. Neiti selvästi nauttii olostaan ja puuhista.
Saimme eilen luvan jatkaa kotona, arvot olivat ihan kohdallaan. Huh, taas! Tänään pakkanen on taas kirrannut, joten toivottavasti pöpöt nujertuu moisessa kelissä. Päivän ohjelmassa on ulkoilua, sisälläoloa ja ulkoilua. Emme ole lähdössä yhtikäs minnekkään. Aamuisten puheluiden perusteella lähipiirissä on taas vaikka mitä tauteja liikenteessä. Nuhaa, flunssaa, kurkkukipua ja mahatauteja joka lähtöön. Elimme jatkamme omassa kuplassamme.
Olemme aina olleet sosiaalisia ja kovia järjestämään juhlia. Nytpä emme siis voi vähään aikaan pirskeitä järjestää. Meillä on yleensä ollut lasten synttäritkin koko päivän juhlia. Vieraita on käynyt päivässä 20-40 henkeä. Ukkokullan ja minun kemut olivat useampi päiväisiä ja vieraita kymmeniä  ( siis silloin kun me täytimme 25 vuotta...). Viime tammikuussa vietimme Reinon 1-vuotissynttäreitä ja Kainon ristiäisiä.  Kaverimme pyysi miestään mukaan koiranristiäisiin, mutta se meni jo liika paksuksi. Ei irronnut biletyskavereita sieltä suunnalta. Mutta vietetäänhän niitä kissanristiäisiäkin, niin miksei koiran...?





Nyt on aamupalat massussa. Tytöt tarkistivat pakkasen, -23.9 astetta. Eilen aloitettu lumihotellin rakentaminen jatkukoon. Lumihotellissa on myös vessanpöntöt, pöydät ja mikä tärkeintä perhehuone.

1 kommentti: