TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 21. joulukuuta 2010

SALPAAJAT TIPPUU, TIPE TAP!

Tiputus alkoi kello 11.55. Eli nyt on pian pari tuntia jo lusittu.
Hoitaja sanoi Reetan olevan erittäin kypsä ikäisekseen. Hänellä on loistava asenne hoitoja kohtaan. Niin minustakin, toivottavasti asenne pitää... Ja neiti kestäisi hyvin hoidot jatkossakin. Lääkärikierrolla olikin puhetta, että harvalla arvot antavat periksi annostuksen nostoa. Tämä on se tutkimus, jossa Reetta on mukana, annostusta nostettiin viikko sitten.

2 kommenttia:

  1. Oli todella pysäyttävää lukea tänään saapunut kirjeenne. Hetihän minun täytyi tulla lukemaan asiasta lisää. Helpottavaa lukea, kuinka urhea pieni taistelija teillä on : ) Tämä blogi on kyllä Tiina hieno juttu. Sinussa on loistavaa asennetta! Toivon teille niin paljon kuin vain toivoa pystyy voimia ja jaksamista!!!!

    VastaaPoista
  2. Tänään mekin saimme perinteisen joulukirjeen. Olimme käymässä Ylivieskassa 18.10 ja pistäydyin Pasin luona jutustelemassa. Mutta vasta kotiuduttuamme tuli Pasilta tekstari: "ei ollut ihan mikä tahansa tauti.." Uutinen oli pysäyttävä.. Että tällainen piti tulla ja sattua?! Käsittämätöntä.. Nyt olen lukenut harppimalla tätä blogiasi ja imenyt tietoa missä mennään, kun ei ole oikein uskaltanut kysymyksillä lähestyä.. Tuo tunne kyselysi antaa varmasti huolestuneisuudelle pisteitä, koska huoli lähimmäisten terveydestä on pinnalla ennenkuin tietämys lisääntyy.

    Täältä Kiuruvedeltä toivottelee perhe Ruotsalainen voimia ja jaksamista taistelun keskellä!

    VastaaPoista