TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

TÄYSKYMPPI

Maistuis varmaan sullekki!
Tytöthän suunnittelivat tehtävät kakut etukäteen ja teeman kattaukselle. Niin me sitten väännettiin simpukoita ja meritähtiä marsipaanista ja sokerimasssasta. Pöytäkoristeina samat aiheet, mutta eri materiaali.

 
Sunnuntain juhlista on peräti tällainen yhteiskuva tuplista...

 
 Tänään sitten juhlimme luokkakavereiden kanssa ja samalla teemalla. 
 Leikki nimeltä rikkinäinen puhelin eteisen lattialla. Siellä oli muutamat säihkysääret ja värifarkut sulassa sovussa. Hauskaa kuulosti olevan.

 
 Välillä vieraat pomppivat meidänkin sängyssä, mutta ei se näyttänyt Tolloa häiritsevän.

 
Illalla nörtteilyä. Kyllä luulisi unen maistuvan kaikille. Vieno voi maata huoletta soivan pianon päällä, kun ei se kuule. Varmaan kivasti tärisee...


Tänään 13. helmikuuta on virallinen tuplien syntymäpäivä. Olemme juhlineet pitkän kaavan mukaan. Sunnuntain ja tämän päivän. Nyt sitten katsomme, ehdimmekö vielä rääppiäiset vetää ennen Ouluun lähtöä edellisen sunnuntain estyneille vieraille.

4 kommenttia:

 1. Onnea tuplat! Niin hieno kakku, wau!

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköinen kakku, olisi täälläkin maistunut. Onnea tytöille etemkin Reetalle ja voimia tulevaan koitokseen (meillä toinen siirto oli E:n mielestä ns. helpompi osittain ehkä siksi että tiesi mitä on tulossa ja osasi varautua paremmin). Mukavaa ystävänpäivää teille kaikille!

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, näin mekin päätämme asian ottaa...

   Onneksi on hyvät muistiinpanot ja muisti, niihin tukeudun. Toki allogeenisessa on ne omat haasteensa hyljinnän suhteen, mutta eiku tulta päin!

   Terkkuja ja tätä päivää sinnekin!

   Tiina

   Poista
 3. Aijaijai. Nyt tuli paineita! Mulla olis autokakku hakusessa... Miten työ osaattekin. Epäreilua..

  Tytöille hirmuisesti onnea, vaikkakin myöhässä!

  VastaaPoista