TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 29. elokuuta 2011

PILKISTYS JA OOPPERAA

Kun suhasin pyörällä, mieleeni pilkahteli muitakin pätkiä viime öisistä unista. Miksi ihmeessä näen unia oravista, citykaneista ja puhelimista. Nauroin itselleni ääneen. Samalla naurahdin ääneen, kun kaiken pilvisyyden seasta pilkahti aurinko esiin. Sain sen säteilyni, mitä aamulla niin kipeästi kaipasin. Onneksi pilkisti.
Reetan kurkku alkaa olla ilmeisesti kunnossa, kipumittari värähtää enää 0,4 kohdalla. Neiti avaa ääntänsä ja laulaa oopperaa. Tanssii sängynpohjallakin maatessa, hetkuaa ja ketkuaa. Maanantaisin on valtava määrä viikoittain otettavia näytteitä; nielusta, kakkasta, pissasta ja verestä. Ilmeisesti nyt yhdeksältä kaikki on jo otettu ja suihkussa käyty. Tehokas aamunaloitus. Tästä on hyvä jatkaa pilkahduksia vaikka laulellen...

Tänään leukkarit 0,4, neutrofiilit 0,34, Hb 100, trompparit 72 ja crp laskenut 12:sta. Saanen olla huoleti, koska neiti laulaa, taiteilee, vitsailee ja askartelee. Itsekin olen niin rento, sillä pääsin lymfaterapiaan vellottavaksi. Josko jalasta turvotus pian laskisi niin, että saisin kengät kunnolla jalkaan. Tasapainoa odotellessa.
Illalla uusissa verikokeissa leukkarit 0,6. Hb ja trompparit laskeneet. Nyt niissä onkin korkeammat tankkausrajat kuin normaalisti, ainakin tromppareilla se on 50.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti