TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

LÄTTYKESTIT HETI AAMUSTA

Eilen kun ajelimme Ouluun Reetta voi pahoin, oli huono olo. Oliko huono olo jännitystä, joka oirehti fyysisesti? Uskon näin. Sillä ehkäpä lapsi on äitiinsä tullut. Toki aamulla huono ruokahalu ja aikainen ylösnousu olivat myös osallisia. Ja autokyytikin aamuhämärissä osaltaan aiheutti. Ainahan se lastakin jännittää mitä päivä tuo tullessaan. Saa jännittääkin. Paluumatkalla neiti oli todella rento eikä huonosta olosta tietoakaan. Ihan selvästi kotiin päin ajettaessa fiilikset olivat toisen suuntaiset. Kieli lauloi ja silmät loistivat.
Nyt heti aamutuimaan neiti kunnostautuu keittiössä. Puhetta tulee taukoamatta, naurunhörähdyksiä ja huumorinkukkasia. Reetta paistaa iskän kanssa aamulättyjä. Keittiö ja kotiaskareet ovat todella tärkeitä. Joka päivä neiti kuluttaa aikaansa kauhan varressa ja reseptejä toteuttaen.

1 kommentti: