TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 1. tammikuuta 2011

1.1.11


Vuosi on puhdas, viaton, auki, täynnä uusia mahdollisuuksia. Vuosi on myös täynnä kauhua, pelkoa, epävarmuutta, huolta. Onneksi myös toivoa ja valoa. Vuoden ensimmäinen päivä ja menen erittäin ristiriitaisissa tunteissa. Kauhu hyökkää välillä hyökyaallon lailla päälle. Toisaalta mieli on erittäin toiveikas ja vuodelle on luotu jo selkeä selviytymistarina. Elämänstrategia. Strategia toteutetaan pala ja hoito kerrallaan, kooten yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Eipä ole mennyt yrittäjän ammattitutkinnot hukkaan, nyt näitä asioita tuodaan käytäntöön. Elämässä on myös useita kerroksia, kuin kehiä. Asioita joista voimme repiä ääretöntä stressiä ja huolta, ilman että voimme niihin vaikuttaa. Mikäli annamme kaikkien kehien hallita elämäämme, arkeamme, olemme täynnä huolta ja stressiä. Tärkein kehistä on sisimmäinen. Se on kehä johon voimme omilla teoillamme ja valinnoillamme vaikuttaa. Mitä kauemmas keskuksesta etenemme, sitä epätodennäköisempää on myös omat vaikutusmahdollisuutemme. Mikä tämän tarinan tarkoitus on? Huolehdimme ydinasioista, mutta pyrimme rauhoittamaan mielemme sellaisilta asioilta joihin emme suoranaisesti itse pysty vaikuttamaan. Näin emme myöskään revi itseämme liikaa, kappaleiksi. Tavoitteena on pitää ydin koossa omilla teoilla ja valinnoilla.






On hienoa aloitaa tämä vuosi myös selkeistä luvuista. Tänään menee   20 000 kävijää rikki, järjetön määrä. Jaksan yhä hämmentyä moisesta, kiitos kaikille tuesta ja mielenkiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti