TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 25. helmikuuta 2011

BAKTEERI VAIKO VIRUS?

Taas uusi käänne. Kuume lähti nousuun. Voihan kakka! Reetta lateli tuossa asiasta johtuen liudan kirosanoja. Kuulosti aika pahalta, mistä lie oppinutkin moisen valikoiman? Mutta kyllähän sen ymmärtää, että potuttaa. Nyt ilmoille heitettiin vaihtoehtona adenovirus, kuume nousee kuumelääkkeestä huolimatta. Kuulemma yleinen virus, johon ei siis antibiootit pure. Reetalla on kuume aina noussut nukkuessa. Eilen neidit Reetta ja Verna ottivat kaulakkain päivätirsat. Kun siitä Reetta heräsi olikin kuumeessa. Tänään sama homma, kuume lähti nousuun annettiin kuumelääke ja pimu nukahti. Tirsojen jälkeen kuume nousi entisestään. Blondin logiikalla kuume johtuu nukkumisesta, eli nyt ei sitten nukuta vaikka kuinka nukuttaisi. Välillä tietsikkaa on hakattu nyrkillä ja heitelty päin seiniä. Lähti hiukka rappauksiakin moisesta töyssystä. Eristyksissä kun ollaan, alkaa tämän huoneen seinät taas kummasti läheneen. Mutta mihin pakenet tilannetta tai räyhäävää lasta?
Kotona oli yksi onnellinen lausuntakilpailun semifinaaliin päässyt lapsi, Fanny. Neiti oli niin onnellinen onnistumisestaan. Fanny on tunnetusti meijän perheen jännittäjä ja kilpailujen karttaja. Mutta eihän meidän estraditaiteilja pidä moista kilpailuna, sehän on vain lausuntaa isossa salissa koko koulun edessä. Eihän siinä pidä olla nopein tai käytetä kelloa! Mikrofoni auttaa kuulemma kanssa, voi puhua omalla äänellä eikä tarvitse karjua. Yhden illan kotiharjoittelusta oli kuulemma myös apua, oli paljon helpompaa. Ei turha sessio.
Nyt odottelemme pizzaa. Miltä kuulostaa normaalipizza jossa on pepperonimakkaraa, kinkkua, tonnikalaa, ananasta, katkarapua, aurajuustoa ja kanaa, lisäksi chili- ja valkosipulimajoneesia? Kaveri kolkutteli ovella ja kysyi tuodaanko Reetalle? Kyllä ilme kirkastui, sillä talon tarjoama peruna lohimurekkeella ja tillisitruunakastikkeella ei uponnut... Siitäkin irtosi muutama kommentti, mitä ei viitsi tekstin muotoon pukea. Se on niin pienestä kiinni ja kyllä minä lastani ihan ymmärrän. Pistäkääpä kohdallenne.
Pizzalähettiläämme saapui, kiitos ja hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti