TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

torstai 3. helmikuuta 2011

KOTIMIELI

Reetta on ollut koko illan keittiössä. Tehnyt reseptejä. Nyt vuorossa on ruisshipsejä, joissa täytteenä lohitöhnää. Töhnään tulee kylmäsavustettua lohta, afrikanpaprikatuorejuustoa, tilliä ja keitettyjä kananmunia. Tosi hyvää. Reetan mielestä kaikki maistuu todella hyvälle ja on kiva touhuta, kun on kotimieli. Kotimieli, siis tuo sanahan kertoo niin valtavan paljon. Neidillä kotimieli suorastaan pursuaa, loistaa ja hörsyää. Mielettömän onnellinen olo, kun saa olla kotona. Voi kunpa itsekin osaisimme hehkuttaa noin kotimielen vallatessa!
Fanny tuli juuri hikisenä pururadalta. Kävi hiihtämässä 6,5 kilometriä. Tessa on jalkapalloharkoissa. Näin ne lapset menee jo menojaan, ihan ilman vanhempiaan. Nyyh! Tosin alkuviikon minä olen kuskannut milloin minkäkinlaista kokoonpanoa hiihtämään. Välillä on autossa turvavöissä ollut useampikin pimu, että kaikki mahtuu kyytiin.
Nyt tuli käsky synttärikutsujen suunitteluun. Ei auta, on alettava miettimään vieraslistaa ja laatimaan tarkkoja sääntöjä milloin meille saa tulla ja milloin ei. Juhlat on siis kuulemani mukaan sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti