TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 7. toukokuuta 2011

VOIMAANTUMISIA

Millainen on vahva ihminen. Äsken otin pikakelauksella tärkeät tunnusmerkit, voimaannuin jälleen vahvaksi kestämään tämän päivän. Tässäpä teillekin" heikoille" ihmisille muutama vinkki. Märisin noin vartin, kunnes ajattelin sen riittävän tälle päivää. Join huoneenlämpöistä vettä litran. Tessa keitti vahvat aamukahvit, join muutaman kupillisen. Paistoin kolme munaa, kummasti voimaannuin munavajeessani. Menin suihkuun, nuuskuttelin passeleita saippuoita. Päätin sävyttää hiukseni vahvalla violetilla. Joku mahonkinen juttu muistaakseni. Eikös violetti kuvasta vahvuutta. Sillä aikaa kun väri vaikutti kutreissani tein huushollin pikasiivouksen. Lapset kokosivat itsensä muuttumalla yhteistyökykyisiksi. Pakkasivat varulta kamppeensa, hommasivat elikoille varulta hoidon. Valistin ylleni vahvan ihmisen violettia. Eikös ne anna voimaa noin niinkuin ulkoisestikin. Eli tällä lyhyellä oppimäärällä päätin mennä tämän päivän askel kerrallaan tilanteiden mukaan.
Violetin vahvuuttani halusin korostaa myös balleriinoilla, jotka ostin viimeksi Oulusta. Ne ovat jostain kumman syystä hukassa. En löydä mistään vaikka kuinka haen. Tälle aamulle hukkasin silmälasinikin, ne nyt ovat yleensä ainakin kahdesti päiväsä hukassa, mutta nyt ne olivat aika pitkään. Ne löytyi pesuhuoneesta. Olen ostanut itselleni myös kissahuivin. Ihan kuin satoja Väinöjä pinkinliilalla pohjalla. Eikös tässä ole jo aika hyvät voimaantumisen eväät tulevalle päivälle. Nokka kohti aurinkoa ja katsotaan mistä itsemme löydämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti