TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 16. toukokuuta 2011

SUUNNITELMA

Jälleen minulla on oma visio, suunnitelma tulevasta viikosta. Tein sen juuri, kun sain verikokeiden tulokset. Eli Oulusta ei todellakaan ole tullut ohjeita, mutta katsotaan kuinka nämä omat suunnitelmat osuu.
Visioni on seuraavanlainen;
Aamun arvot ovat trompparit 33, hemo 96, leukkarit 3,1 ja neutrofiilit 1,3.
Näistä teen johtopäätöksen, että selkeästi oikean suuntaista muutosta tapahtumassa, huh huh. Trompparit vaativat tankkausta, kenties tänään. Yleensä tankkausraja 30. Muut arvot riittävät. Tällä laskukaavalla jatkamme kasvutekijän pistämistä ainakin tänään ja huomenna. Lyppiin vaadittavat lukemat ovat leukkarit kerran yli 10 tai kolme kertaa yli kolmen. Trompparit vähintään 80. Neutrofiilit riittävät ja ovat hyvät. Eli odotamme tromppareiden omaa nousua ja pysymistä edes jollakin tasolla itsekseen. Mielestäni asiat korjautuvat ja olemme viimeinkin torstaina lypissä, jolloin keskiviikkona anestesiakelpoisuuden tarkistaminen ja sitä rataa.
Taisi olla sellainen tiedotusbläjäys, että osa putosi täysin. Nyt siis puhun teistä lukijoista, joiden elämässä nämä arvot ovat vain numeroita ja vilinää. Meille asianosaisille nämä ovat tärkeitä tunnuslukuja ja nämä saavat aikaan huojennusta.
Nyt minun ehkä pitää kuitenkin odottaa viileen rauhallisesti mitä osastolla tuumaavat. Kenties heillä on ihan omat visionsa ja mamma putoaa itse kuin leppäkeihäs ymmärtämättömänä ja huuli soikeena.

Vastauksen saimme viimein kello 14.45;
Trompparit tankataan huomenna aamusta. Kasvutekijä jatkuu vielä. Verenkuva otetaan päivittäin ja seurataan edellä mainittuja arvoja. Suunta oikea. Nyt odotellaan trompparien omaa tuotantoa. Eli tekisi mieli sanoa, mitäs minä sanoin... Onneksi ei tullut itselle mitään puskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti