TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 19. maaliskuuta 2011

PIIKKIMATOLLA

Vedin keskellä päivää yöpaidan päälle. Menin selälleni piikkimatolle ja relasin. Suljin silmäni ja hengittelin syvään. Jopa nautiskelin. Pakettiin kuului myös naama-, otsalohko-, jalkapohja-, säihkysääri-, päänahka- ja niskahierontaa. Illalla minulle on luvattu lisäksi paplarikampaus ja saparopää. Yhtenä päivänä tytöt laittoivat Pasin hiuksiin yhteensä 29 pompulaa. Pasilla on pian pidemmät hiukset kuin minulla, joten helppohan siihen on vääntää.
Fanny teki Reetalle paplarikampauksen nutturalla. Neiti istui kaljunsa kanssa ihan pokkana kammattavaksi ja Fannyhan kampas. Välillä lopputulosta peilistä piti vilkaista. Mielikuvitus on loppumaton lahja. Kummallekaan ei ollut minkäänlainen ongelma puuttuvat hiukset. Paplarit rullattiin yksitellen ja jokainen omalle paikalleen. Sitten räkätettiin yhdessä, kun ne putoilivat.

1 kommentti:

  1. Tulin vain toivottamaan, että nautihan sinäkin! Ja niinpä on näköjään käynyt..

    T. on / off-lapsen äiti myös

    VastaaPoista