TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

torstai 6. joulukuuta 2012

KIITOS ITSENÄISELLE SUOMELLE!

Nyt iski herkkyyskohtaus, kun tajuan kuinka hyvin moni asia meillä suomalaisilla on. Kun kelaa hiukan omaa napaa etäämmälle, kelaa historiaa taakse päin ja suhteuttaa ne tähän hetkeen.
   On tärkeää, että saamme olla itsenäisiä, pieniä ja pippurisiakin. Yhteiskuntamme on monessa asiassa tasapuolinen ja turvaverkko, kritiikistäkin huolimatta. Kaikki saavat opetusta, hoitoa ja moni asia on meille itsestään selvää. Olemme tasa-arvoisia ja tulemme kohdelluksi ihmisinä. Osansa ovat siihen  kantaneet omat esi-isämme. Esi-isämme, jotka ovat pian historiaa ja heistä on tarjolla vain tarinaa. Muistakaamme kertoa näistä tulevillekin sukupolville... Pitäkäämme omat sankarimme elossa tarinoissa ja muistoissa. Kuinka Topi-pappa aikoinaan on omille lapsille, meille lapsenlapsille ja lapsenlapsenlapsille taistellut itsenäistä Suomea. Sukupolvesta toiseen.  Kuinka pappa eturintamassa selvisi vuodesta toiseen olemalla tarpeeksi rohkea, tarpeeksi nopea ja tarpeeksi matala.


Hyvää Suomen syntymäpäivää kaikille, Kippis ja Onnea!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti