TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 25. huhtikuuta 2011

LATAUTUMISTA

Tavoitteena on olla jonkin aikaa kotosalla, toivottavasti neidin kunto antaa periksi useita päiviä, parikin viikkoa. Huomenna on jälleen kokeiden otto. Tankille vai ei, se nähdään huomenna. Seuraavan kerran osastolle 9.5. anestesiakelpoisuuden tarkistamiseen. Jännittävä ja paljon kertova lyppi on seuraavana päivänä. Saamme jälleen odottaa ja jännittää tuloksia. Tämä lyppi kertoo jäännöstaudin osuuden, kuinka viimeisin hoito on tehonnut ja kuinka edetään. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan seuraava vaihe on valtavat lisätutkimukset Oulussa ja suoraan kantasolusiirtoon Helsinkiin. Se onkin sitten määrittelemätön ajanjakso elämässä. Tulee jälleen matkalaukku ja kännykkä-äitiys tutuksi.
Tällä hetkellä toivomme Reetan kunnon kestävän ilman infektioita. Reetalla on selkeät tavoitteet ja suunnitelmat. Oulussa hän alkoi puhumaan kantiksesta eli kantasolusiirrosta. Toivottavasti pääsen pian siihen kantikseen ja kaikki menee suunnitellusti. Kantiksen jälkeen sitä ja tätä. Valtavasti suunnitelmia, kunhan kantis on tehty. Että pimu onkin määrätietoinen. Talvella hän totesikin, ettei auta kuin käydä siinä kantasolusiirrossa, jotta syöpä saadaan poistettua kokonaan.
Reetta lataa itseään makaamalla lattialla elukoiden kanssa. Kaino on välillä tyynynä ja välillä Reetta on koiran kainalossa. Unelmakollin kanssa hengaillaan kehräten ja päitä yhteen puskien. Reino leikkii pallopelejä ja nuolee kaljua. Reetta tykkää myös jutella asioistaan elukoille. Äsken eteisen lattialla Reetta ja Kaino juttelivat rakkaudesta, kuinka kovasti Reetta rakastaa meitä kaikkia. Ja Kaino oli ihan samaa mieltä. Nyt Reetta jatkaa kokkaamalla mieluisia ruokia. Minä sain nousta jälleen valmiille aamupalalle ja höyryävälle kahville. Päivästä näyttää tulevan kirkas, aurinkoinen ja lämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti