TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 23. marraskuuta 2010

VAHVUUTENI ON KUULEMMA AVIOMIESTEN PAINAJAINEN

Keskustelin eilen yhden kaverin, miehen, kanssa meidän tilanteesta. Luonteeni on kuulemma aviomiehen painajainen, kun olen niin vahva ja pistän tuulemaan. No hitto pakkohan asioita on hoitaa ja puolustaa niin täällä kuin kotonakin. Perusluonteenihan on se, että tartun tehtäviin ja teen ne ennen kuin muut kerkiää asiaa edes ajatella. Ei se tämä vahvan ihmisen rooli niin helppo aina ole kantaa. Välillä olisi niin kiva olla se heikko, palveltava, avuton piipittävä hento rakennekynsillä ja tekoripsillä varustettu siro blondi. Vieläkö saisi äänen voluumia laskettua 38 desibeliä ja tempoa siinä mukana. Näinä viikoina olen huomannut kuinka asioita viitataan kintaalla mm yhteiskunnan taholta. Pakko on jaksaa kaiken tämän keskellä taistella oikeuksistaan. Näitä on mm kriisiapuna ennaltaehkäisevä perhetyö ja omaishoidon tuki. Mutta kun jaksaa asioita vaatia ja selventää niin sitten ne saadaan luistamaan. Oman käsityksen mukaan nämä pitäisi tulla kuin manulle illallinen. Jos tämä ei ole kriisi niin mikä sitten on? Kuinka avuntarve luokitellaan? Tosin ikioma ukkolultanihan on minuun todella tyytyväinen ja olen unelmavaimo, kaikkea mitä voi toivoa ja haaveilla. Vai mitäpä Pasi tuumaat?
Nyt on ollut kiva huomata kuinka monissa asioissa Pasi on pistänyt tuulemaan ja saa aikaiseksi, kun minä en ole arjessa kotona sähäläämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti