TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

SE LEHTIJUTTU JA NE VARPAAT


Pe 6:10 KP24
Tiina Piipon värikylläinen näyttely Alavieskassa

Ylivieskalainen Tiina Piippo avasi uuden näyttelynsä Alavieskan Kähtävän entisellä koululla, joka nykyään tunnetaan Inter Sense -koulutuskeskuksena.
Kuva: Maija Pylväs
Ylivieskalainen Tiina Piippo avasi keskiviikkona Kädenjälkiä-taidenäyttelynsä Inter Sense -koulutuskeskuksessa Alavieskan Kähtävällä.
Melkein kaikki näyttelyn taulut on maalattu viimeisen viikon sisällä. Osa kotona, osa paikan päällä.
– Olen nopea ja käytän maaleja, jotka kuivuvat nopeasti. Tila on mielettömän hieno ja halusin tehdä tänne tilaan sopivia tauluja.
Parikymmentä näyttelyä vuodesta 1997 lähtien järjestänyt Tiina Piippo kertoo maalaavansa milloin missäkin.
– Erillistä ateljeeta ei ole. Joten voi vain kuvitella, miltä meidän huusholli näyttää.
Akryyliväreillä maalatuissa tauluissa on käytetty lisäksi luonnosta saatavia materiaaleja sekä esimerkiksi pistaasipähkinöiden kuoria. Värikäs persoona ei ole säästellyt myöskään värejä kädentöissään.


Tässsäpä teillekin luettavaksi nettilehtiversio, siis todellakin paljon lyhyempi kuin mikä oli oikeassa lehdessä. Onneksi nuo varpaat eivät näy tuon selvemmin, sillä nekin olivat valkoisena maalista ja halkeilleet pahasti. Luomu, mikä luomu!

Näyttely on näillä näkymin heinäkuun loppuun, aukioloajat kuulemma 12-19 virallisesti ja aina kun joku on kotosalla... Selekiää.

2 kommenttia:

  1. Ihana värimaailma kuvassa - ja itse taiteilija sulautuu tuohon maailmaan myös loistavasti värimaailmaan sopivassa ihanassa asussaan - ja söpöissä varpaissaan :). Tyylikäs kuva!

    Oi, nyt harmittaa että ei tullut ajeltua paikan päälle katsomaan..piti niin muka huushollata ja passata talkoomiehiä kun tekivät meidän pihaan uutta latoa..

    VastaaPoista
  2. Oispa mukava nähdä taulujasi livenä! Eipä Taija nyt onnistua.

    VastaaPoista