TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

"LOPETETAAN ASIASTA JAUHAMINEN...

...JA NAUTITAAN TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ."

Siinäpä Reetan viisaus eiliseltä. Joten päätän lopettaa julkisen jauhamiseni toistaiseksi tähän. Nyt ajatukseni ovat niin yksityisiä, että kirjoitan niitä vain omaksi parhaakseni ulos.

   Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet mukana, se on ollut tärkeää. Mutta nyt tämä taistelu vasta alkaa, joten lataan kaikki paukkuni siihen suuntaan.

   Nauttikaa lämmön väreilystä ja toisistanne!

Tiina

21 kommenttia:

 1. Kiitos voimauttavasta "keskustelusta" ja tsemppiä Reetalle ja teille kaikille! Toivottavasti kaikki sujuu parhain päin! Sitkeästi eteenpäin eikä periksi anneta!

  Lämmöllä, Äiti77

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sinulle kun olet jakanut viisaita ajatuksia meille muillekkin "syöpäläisille",moni asia on avautunut omassa mielessä sinun ajatusten myötä;)
  Täällä pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä edelleen ja toivotaan kaikkea hyvää jatkossakin koko perheelle ja etenkin Reetalle!
  Taistelu on kovaa mutta selviätte voittajana!!!

  -päivi-

  Toivo on sydämen ääni,joka kuiskaa;kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 3. Voimia ja siunausta taisteluun! Ensimmäisen JOhanneksenkirjeen sanoin:"Pelkoa ei rakkaudessa ole. Täydellinen rakkaus karkottaa kaiken pelon."

  VastaaPoista
 4. Toivomme voimia koko perheelle ja enkeleitä Reetalle !
  Olemme koko ajan hengessä mukana.
  -Taina ja Vesa -

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman paljon voimia koko teidän perheelle! Lämpöisiä ajatuksia teille jokaiselle ja etenkin Reetalle.

  VastaaPoista
 6. Siunausta ja kaikkea hyvää teille ja Reetalle etenkin! Jos tulet toisiin ajatuksiin blogista, niin kirjoittele edelleenkin, sillä tämä blogi on varmasti antanut lukijoille ajattelemisen aihetta sekä erityisesti vertaistukea heille, jotka käyvät parhaillaan jotain vastaavaa elämässään.
  THS

  VastaaPoista
 7. voi VALTAVASTI VOIMIA JA HALAUKSIA koko jengille!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikesta värikkäästä tekstistä, jonka olet jakanut. Monta itkua olen itkenyt ja monet naurut nauranut tekstejäsi lukiessani. Paljon paukkuja tulevaan taisteluun koko perheelle!! Ajatuksissani kuljette edelleen mukana.
  -Heli

  VastaaPoista
 9. Kovasti toivon, että jossain vaiheessa ennemmin tai myöhemmin palailet tänne kertomaan jotain vaiheista. Tämä blogi kuuluu jokaiseen päivään, Reetan ja teidän perheen arki on kiinnostanut ja koskettanut paljon. Voimia ja siunausta raskaisiinkin kohtiin, iloa yhä edelleen mukaan! t. Outi Aino

  VastaaPoista
 10. Voimia koko porukalle taisteluun!

  VastaaPoista
 11. Voimia taisteluun koko perheelle!

  "Jaksaakseen on opittava katsomaan,
  kuuntelemaan tarkkaan,
  josko jossain helähtäisi
  jokin pieni sävel
  lämmin sana
  hymyn häivä
  ruskojuova pilven raossa.
  Ja on, on se siellä.
  Aina se kuitenkin on.

  - Maaria Leinonen -"

  Memmu & Co

  VastaaPoista
 12. Todella paljon taistelutahtoa mitä sitten onkin tiedossa Reetalle ja koko perheelle.Ja kovasti toivon, että kävisit edes joskus kun jaksat päivittämässä tänne jotakin Reetan voinnista. Me kun emme Enää (toivottavasti)joudu useinkaan käymään sairaalassa.

  VastaaPoista
 13. Heissan!
  EIhän ole mitään pahempaa teidossa Reetalle nyt olen elänyt myötäelämässä mukana joka päivä kun olen lukenut näitä sinun tarinoitasi. Hyvää jatkoa teille eteen päin!Reetalle onnea taisteluun paljon ja muille paljon voimia.
  T. Sirpa.R

  VastaaPoista
 14. Paljon voimia ja tsemppiä jatkoon! Pidetään yhteyttä!

  VastaaPoista
 15. Toivon sydämestäni teille kaikkea hyvää. Terveiset Reetalle, että se näyttää tosi ihanalta siinä rasiallinen rakkautta kuvassa.

  VastaaPoista
 16. Kaikkea hyvää ja paljon taistelutahtoa koko teidän perheelle, etenkin Reetalle! Ja kerro neidille, että hän on todella kaunis!

  VastaaPoista
 17. .....kun joskus taas jaksat niin käy kirjoittamassa jotain kuulumisia. kaikkea hyvää ja varmaan nähdään tässä syksyn aikana. <3 <3 <3 voimia koko perheelle. ihana äiti ja ihana reetta (muita en ole tavannutkaan) tv, sari kouvolasta

  VastaaPoista
 18. Voimia teille kaikille , päivitä joskus kun jaksat niin tiedetään täälläkin päin missä teillä siellä mennään.

  Riikka

  VastaaPoista
 19. Kiitos sinulle. Olen seurannut matkaanne viikottain, nauttinut älykkäästä ja kauniista tekstistäsi. Monille meistä omien ajatusten ja pelkojen sanoittaminen on vaikeaa ja on hienoa kuulla jonkun muun kertovan omistaan, lahjoittaen sanoja joiden kautta voi itsekin ajatella selkeämmin. Se jos mikä on vertaistukea. Kiitos siis ja onnea, voimia ja iloakin matkaan.
  -n

  VastaaPoista
 20. Valtavasti voimia koko perheellenne! Jos seesteinen päättäväisyys välillä murtuukin, niin sitten pitää vain rakentaa alusta. Sinulla on kokemusta ja tahtoa.

  Tiina, kiitokset kaikista niistä keskusteluista joita 51:n vanhempienhuoneessa käytiin. Vaikkei me enää ollakaan tavattu, niin välittäminen ei ole lakannut!

  Terv. Sanna (Vilin mamma:))

  VastaaPoista
 21. Niin on tuttuja tuntemuksia! meillä 9-vuotias tyttö, jolla uusiutui ALL. Vielä ei oo kantasolusiirtoa näkyvissä, mutta luovuttaja on kuitenkin varmuuden vuoksi etsittynä. Toivon teille kaikille vahvuutta, voimaa ja kaikkea, mitä yleensä pitäis olla, jotta jaksaa kaikki vuoristot! Kirjoitat niin ihanasti ja kuvaavasti tuntemuksista, mitä vaan voikaan olla. Kiitos tästä vertaistuesta! <3

  VastaaPoista