TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 17. huhtikuuta 2012

TIINAN TOHELOTESTI, TÄSSÄ TULOKSET...

Tohelopistemääräsi on
67/100
Testin mukaan olet ilmiselvästi
VAKAVASTI
OTETTAVA TOHELO.
Sinulla on selvästi taipumuksia säännölliseen tohelointiin. Siksi ansaitset testissä toiseksi korkeimman tittelin. Tästä lähtien voit huoletta kutsua itseäsi jopa puoliammattilaistoheloksi. Et ota minkäänlaisia paineita pikkuasioiden huomioimisesta, minkä myös lähipiirisi on jo ajat sitten huomannut. Tohelotestin perusteella jopa mestarisählääjän titteli saattaa olla pian ulottuvillasi.

Tässä vielä tieteellisen tarkat arviot jokaisesta toheloinnin alalajista:

1. Kömpelyys (15 p.)
Olet aavistuksen verran keskivertoa kömpelömpi. Sinun tyylilläsi ei aina vältytä pieniltä naarmuilta, mutta menestys tohelotestissä on taattu.

2. Möläyttely (18 p.)
Sinulla on ilmiselvästi leveämpi suu kuin hartiat, tai sitten yksinkertaisesti järjettömän leveät hartiat. Yllätät usein lähipiirisi ja jopa itsesi möläytyksilläsi.

3. Hömelyys (17 p.)
Tuliko ensin muna vai kana? Toimintasi epäloogisuus hakee vertaistaan. Olet todellakin ansainnut huipputason pisteet tohelotestissä osoittamastasi hömelyydestä.

4. Huolimattomuus (0 p.)
Tohelotestin absoluuttisen luotettavan arvion mukaan olet alati tarkkana kuin porkkana.

5. Sähläys (17 p.)
Sähläyksesi muistuttaa valkokankaalta normaaliin arkeen siirrettyä mykkäfilmimäistä sekoilua. Saat siis tohelotestin viimeisestä osa-alueesta huippupisteet.
Oli kuulkaas ihan pakko laittaa tännekin, sillä nauroin vatsanahat hytkyen. Ihanan huumorintajuinen testi ja kas kummaa ihan passeli analyysikin. Ainakin minuun upposi täysin, tunnistin itseni...(Kyseisen testin voi tehdä Aku Ankan sivuilla).

2 kommenttia:

  1. No pakkohan tuo on mennä tekemään ;)

    VastaaPoista
  2. Täytynee ruveta käyttämään tuota "suu leveämpi kuin hartiat"-sanontaa.. :D

    VastaaPoista