TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 3. joulukuuta 2011

VALMIINA TONTTUILEMAAN

Muut vielä vetää sikeitä. Kävin saunassa, nautiskelin aamukaffeet, lääkitsin Reinon, annostelin Reetan aamulääkkeet, vielä kun saisi tuon kuorsaavan tonttuarmeijan hereille ja mukaan. Olen nukkunut suhteellisen hyvin, sohvalla Fannyn kanssa. Tuplat iskän vieressä ja Tessa ihan omassa sängyssä. Pitkin yötä on kuulunut puheen pulputusta, lastenkin mielikuvitus laukkaa villisti öiseen aikaan. Reetta tuossa juuri hämmästeli, kuinka onkin väärin päin sängyssä. Iltayöstä Tessa tuli pussaileen minua, vaikka oli ollut jo nukkumassa muutaman tunnin. Fanny kysäisikin, tajusikohan tuo itse tuosta mitään.
Huolivyyhti nappasi otteeseensa heti kun silmäni raotin, silmäpusseista ja mustista silmänalusista voi myös nähdä, että alitajunta ei ole ihan rennoimmillaan. Mutta näillä mennään mitä on annettu.
Niin ne myyjäiset ovat tänään uimahallilla tai niissä liikuntakeskuksen tiloissa.Sinne saisi puolen tunnin kuluttua jo mennä häärimään ja rakentelemaan kojua. Me vähä ajattelimme olla nopeita, menemme hiukan myöhemmin. Mikäli olet liikenteessä, niin käy moikkailemassa. Joo ja meillä on myös jos jonkinlaista yllättävää juttua joulupakettiin tai omaksi iloksi. Sitten vielä jokin mainosslougani;... Tule, näe ja koe! Anna joululle tila sydämessäsi!
Nyt pitää mennä, tsao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti