TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

tiistai 19. heinäkuuta 2011

TAVOITE

Monien mielestä kantasolusiirto on valtava pelottava peikko, hurja mysteeri. Niin onkin, mutta meille se on myös selkeä tavoite. Sitähän kohti me koko ajan pyrimme. Tottakai se on myös pelottava mysteeri, mutta uskomme sen olevan vain hyväksi. Tammikuussa Reetta itse sanoi, että hyvä on siihen mennään ja hoidetaan hänet terveeksi. Piste.
Todella selkeä tavoite.  Mutkia on ollut ja tulee varmasti olemaan matkassa yhä. Onhan se normaalissa elämässäkin niin, että takapakkien kautta saavutamme tavoitteemme. Ei pidä vain antaa ympäristön lannistaa, mutkien kangistaa. Pää kylmänä, silmät sirrillään kohti päämäärää. Voiko lapsi saada parempaa siementä uudelle kantasolulleen, kuin omalta isältä. Kaikin puolin lähtökohdat ovat parhaat mahdolliset. Piste.
Kunhan vain pääsisimme toteuttamaan projektin ja elämään sen jälkeen uutta arkea, uudella kantasolulla. Askel kerrallaan, päivä kerrallaan, viikko kerrallaan kohti terveyttä. Tässä visiossa haluamme pysyä ja siristää silmiämme saavuttaaksemme tavoitteemme. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti