TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

maanantai 21. helmikuuta 2011

TAKSIN ÄÄNI

Sainpa ihanan puhelun ja taustalla pörisi taksin moottori. Kotimatkalla ovat ja neiti hörisikin sen mukaisesti. Punasolutkin on jo tälle päivälle tankattu. Asiaa! Lämpötila on ollut 37 astetta, johtunnee ilmeisesti vielä noista viikolla annetuista paukuista. Hiukka on röhäinen, muttei pahasti. Tuntuupas keveältä. Saimme koirien kanssa juuri lumityöt tehtyä. Hain Vernan koulusta autolla, kun aamulla niin lupasin. Siinä pihalla kun olin parkissa, tarkkailijana,  olin  näkemääni tyytyväinen. Fanny juoksi pihalla kavereiden kanssa, laski liukurilla ja nauroi. Iloinen ja leikkisä. Samoin Vernalla oli askel kepeä ja virne leveä. Tessakin tuli kotiin positiivisella asenteella.

2 kommenttia:

  1. Onnellisia, letkeitä, voimaannuttavia kotipäiviä teille jokaiselle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria, toivottavasti tekin vietätte omalla tavalla "voimaannuttavia" päiviä siellä osastolla. Ainakin luonteessa oli jo voimaantumista havaittavissa... Terkkuja!
    Tiina

    VastaaPoista