TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 29. kesäkuuta 2012

LÄSKIT VALUU, Vernan tekstiä....


Eräänä päivänä minä ja kaverini olimme trampoliinilla ja leikeimme leikkiä jonka olimme keksineet kahdestaan ja leikin nimi oli läskit valuu. Siinä saimme käyttää kahta hametta, kolmea uimarengasta ja kahta käsikelluketta. Läskit valuu tarkoittaa että kellukeet roikkuu alas päin. Esitimme ne jutut päällä hauskoja esityksiä. Ja yritimme naurattaa toisiamme.  Kyllä me naurettiinki.

Äiti osti minulle hienon tunikan kummini häihin. Ja kummimorsian valitsi minut ja Reetat hääkarkin-jakajiksi. On kiva olla karkin jakaja hänen häissään. Ja eilen olin Fannyn ja Iskän kanssa hautajaisissa. Siellä alkoi tulla jo vähän nälkä kun päästiin paikalle. Tarjolla oli lohikeittoa, rieskaa ja jälkiruoka oli mansikkakakkua. Kesäloma on ollut mukavaa aikaa ja odotan innolla että pääsen kouluun. Toivottavasti Reetta pääsee samalle luokalle. Mutta ei tuu mieleen mitä vois kirjottaa.
Nii ja muutes pääsen huomenna elokuviin saman kaverin kanssa.  : )

g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti