TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

torstai 4. elokuuta 2011

SEIKKAILLAAN

Eilen pääsimme osastolta muutaman tunnin jälkeen pois. Otimme pyörät allemme ja aloimme polkea. Alikulkutunneleissa lauloimme teirnapoikia yhteen ääneen. Korjasin Reetalle niiden olevan tiernapoikia, mutta menköön... Reetalle maistui ruoka todella hyvin.
Olimme hetken asunnolla ja taas menoksi. Seikkailimme pyöräteitä ristiin rastiin. Ajelimme ainakin viitisen kilometriä. Hauskaa. Hauskaa siitä teki myös se, että ajelimme yökkäreissä. Mutta emme kertoneet siitä kenellekkään, kuka sen tietäisi. Lopulta päädyimme länkkäämään metsään. Reetta söi monta kourallista mustikoita ja aavisteli sienien pian nousevan. Minun piti välillä leppuuttaa jalkaani kivellä istuen. Mikäs siinä ollessa, kun Reetta toi mustikoita suoraan suuhun. Naamat mustikassa päädyimme uupuneina suihkuun ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti