TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

lauantai 12. toukokuuta 2012

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

Meitä äitejä on niin moneksi, meistä on niin moneksi. Imaisin moisen kunniamerkin, joka kuvastaa monien päivien äitiyttä. Äidin roolia. Äitiys on vaativa laji. Äidit ovat valtavia voimanpesiä, on hienoa kuulua siihen joukkoon, kasvattaa omistakin lapsista samanlaisia voimanaisia ja tulevia äitejä. Olemme kaikki oman kunniamerkkimme ansainneet. Hyvä Me!

 
Voin kouristaen tuntea myös toisenlaisen äitiyden, enkelilapsien äitiyden.
En kykene, enkä tänään haluakaan, asiaa syvemmin avata, sillä se sattuu niin monen tuntemani ja tuntemattoman äidin puolesta. Siihen eivät sanat riitä.

3 kommenttia:

 1. HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille!
  Mitä sinulle äiti toivoisin?

  En sitä, että olisit kaunein

  puu tämän maan päällä.

  En sitä että aina, vuodesta

  vuoteen kaikilla oksillasi

  loistaisi kukkia.

  Vaan että joskus johonkin

  oksaan puhkeaisi kukka,

  että joskus syntyisi jotakin

  kaunista, että rakkauden

  sana joskus tavoittaisi

  jonkun sydämen,

  sitä sinulle äiti toivon.T: Sirpa.R

  VastaaPoista
 2. Ihanaa äitienpäivää Tiinalle ja kaikille muille tässä blogissa visiteeraaville rakkauden pesille - äideille.

  Äitiys on kuuluu "luonnon keksinnöissä" mielestäni ylivoimaisesti elämää kantavimpien, ihaninimpien ja voimaa antavimpien keksintöjen kärkeen..
  Sen rikkaus, rakkaus, monenlaiset tunteet eri sävyineen, onko oikeasti jotain ihmeellisempää ja aidompaa olemassa? Äitien vaistoista puhutaan, niitä ymmärtää todella ehkä vasta kun sen kokee.. Mistä tulee äitien tuntosarvet, toimintatarmo, järjestelykyky, rakkaus, lämpö, huolehtiminen, huoli, palautumiskyky, kyky saada asiat hoitumaan mahdottomissakin tilanteissa..

  En tiedä mitään muuta asiaa maailmassa joka on enemmän kuin äitiys.. Kaiken tietenkin mahdollistaa ne kaikki ihanat isät ja sitä kautta lapset johon tuota luonnon voimaa saamme ammentaa..

  Onnea Äidit!

  Tiinan juttu Kalajokilaaksossa oli jälleen erinomaista tekstiä, mukava että se julkaistiin kokonaan!!

  VastaaPoista