TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 26. marraskuuta 2010

HÄMMÄSTYTTÄÄ

Odottelemme unta, kello on illalla yhdeksän. Kävimme täällä blogini tilastoissa. Kävijöitä on vajaassa viikossa ollut jo yli 2000!  Siis aivan käsittämättömän uskomaton määrä, hämmästyttää. Huh! Vetää hiljaiseksi. Reettaa tosin hymyilyttää, kun kerroin kuinka monissa perheissä eletään mukana. Kuinka moni meitä ajattelee ja moniko iltarukouksissaan meitä muistaa. Muistakaapa kaikkia muitakin lapsia täällä, sillä emme ole todellakaan ainoita. Tämä on vain niin tuntematon maailma kaikille, myös itselle. Niin usein arjessa unohdamme suuret murheet ja vastoinkäymiset, kun nauvumme jostain mitättömästä. Niin minäkin olen tyhmyyksissäni tehnyt. Enää ei tiskit, koirankarvat, pyykkivuoret ja pohjaanpalaneet kattilat kovin kauheasti huudata. Kunhan pääsis vain silloin tällöin näitä arkiaskareita tekemään.
Kauniita unia kaikille, ehkäpä huomenissa taas jotain jutuntynkää keksin...

4 kommenttia:

 1. Hyvää yötä! sinulta ei jutut aivan äkkiä pääse loppumaan....

  VastaaPoista
 2. Hyvää yötä! Reetalle terveiset, että kortit oli hienoja!:)

  VastaaPoista
 3. Heippa Reetta ja Tiina! Täällä sitä ollaan hengessä mukana! Kiitos blogista, ajatusten ja kuulumisten jakamisesta. Pommac-skool kaikille vahvoille naisille jotka uskaltavat olla myös välillä heikkoja, pienille ja isoille!

  Sagan kanssa ollaan myös monta kertaa katsottu Reettan tähdittämä klovni video. "Katsotaan Reettaa uudestaan." Kun minua alkaa itkettää, alkaa Sagaa naurattaa.. Siinä sitten itketään ja nauretaan.. Lapset on mahtavia!

  Ajatuksia ja haleja teille! <3
  t. Sivomonit

  VastaaPoista
 4. Itkettää, naurattaa - koskettaa syvälle sydämeen. Ajatuksenkantaman päässä kanssanne joka päivä!

  VastaaPoista