TERVETULOA BLOGIIMME

Kivaa, että olet tullut blogiimme. Tämä on Reetan tarina, kuinka leukemia on muuttanut arkeamme. Onneksi elämässä on muutakin, kuin sairaus. Nyt porskutamme tämän asian kanssa, välillä itkien välillä nauraen. Koita kestää...

perjantai 5. kesäkuuta 2015

RIEMU RAJATON

PUHDASTA, kuului Oulun saadut vastaukset. Siis tiistaina otetuissa luuydinnäytteissä ei jää kiinni syöpäsoluja, luuydin on puhdas alustavien tulosten perusteella. Riemu rajaton! Uskokaa pois, hihkun ja märisen vapisten.


   Uusi osaston lääkäri sai vastaukset minulle soittaa. Minusta tuntui että hänkin oli vallan liikuttunut, tai viimeistään sai tartunnan liikutuksesta kun riemumärinääni kuunteli. Oli kuulemma hyvä tunne, kun sai asiasta meille ilmoittaa. Mielestäni osaajilla, huippuammattilaisilla, kaikilla teillä, kaikilla meillä on syytä niin suureen riemuun. Kiitos jälleen mukana kulkemisesta ja "rukoushuokauksista", joita olette lapsemme puolesta tehneet. Uskokaa ihmeisiin, jaksakaa taistella ja luottakaa asioiden järjestyvän. Reetta itse on koko ajan sanonut, että hän on terve. Näin se todennetaan tieteen keinoin.


  Toki nöyrästi odottelemme loputkin tulokset, mutta kyllähän tämä määrittelee jo valtavan paljon. Antaa uskoa ja riemuun aihetta. Tikkareilla juhlistimme moista, hellyin lisäksi jopa irtokarkkeihin, kun riemussani pörräsin. Reettakin pörräsi ja käkätti mennen tullen palatessa, kirmaili kuin varsa pellolla. Nyt jääkaapissa jäähtyy kuplivaa pullo, korkkaamme sen tasan tänään. Valkosipulietanoistakin haaveilin, sehän on ollut etappien saavuttamisen juhlistamiseen kuuluva traditio jo aika monta vuotta. Mutta mennään näin kotosalla pelkillä kuplivilla.


   Tässä vaiheessa ei tämän enempää, kunhan riemun teillekin jaoin. Olen valtavan kiitollinen ja nöyrä elämämme hyvistä asioista, niin riemuissani, aivan rajaton.... Hitsi mikä tunne, pitääköhän nilkkoihin laittaa painot, ettei karkaa, kun olo on niin kevyt. Tätä se luottavainen olo tiesi... Hyvyydentäyteistä viikonloppua sinullekin!

13 kommenttia:

 1. Niinpä! Aina pitää uskoa, taistella, luottaa ja rakastaa! 💖 Terkkuja koko perheelle! Naattikaa kuplivasta. Ootte sen ansainnu!

  VastaaPoista
 2. Huikeat hienot uutiset!!! Rajattomast riemuitsemaan nyt koko poppoo - erityisesti Reetta! Jess jess JEES!

  VastaaPoista
 3. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<3
  ohoh tulipa pitkä... nooh ei se haittaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D<3

  VastaaPoista
 4. Siis kaiken tämän suossa rämpimisen jälkeen aurinkoiselle hiekkarannalle.
  Kaikkeen kesän riemuun nyt tyttö rinta rottingilla. Sinä olet tähti.

  VastaaPoista
 5. Hienoja uutisia, tätä blogia ei pitäisi töissä lukea... Onnenkyyneleet poskilla lapsia nukuttamassa nukkarissa 😉

  VastaaPoista
 6. MAHTAVAA !!!
  Aurinkoista ja rentouttavaa kesää Reetalle sekä koko perheelle !

  VastaaPoista
 7. VAUTSI, VAUTSI...!!! Mahtava juttu! Mukavaa ja aurinkoista kesää ;-)

  VastaaPoista
 8. HYVÄÄ kesää koko porukalle, nauttikaa!

  Sari

  VastaaPoista